Een passende overkapping op maat

Op zoek naar een maatwerk Douglas overkapping? Wij kijken samen met u wat de beste oplossing is. 

Samen zoeken we een oplossing die bij u past.

Uw tuin is echt uw eigen plekje. U wilt u zich er thuis voelen.
Elke tuin is anders en dat is de reden dat wij onze Douglas overkappingen precies af stemmen op uw wensen. 

Zo kunt u zelf de maat van uw overkapping bepalen. U kunt kiezen uit verschillende typen hout : glad geschaafd of fijnbezaagd. 
Een open overkapping of een overkapping met een of meerdere gesloten ruimtes. Verder zijn er meerdere soorten wanden waar u uit kunt kiezen en diverse soorten deuren en ramen.

U kunt uw overkapping ook net wat meer uitstraling geven met een bijpassende overstek. 

 

Als u er ’s avonds lekker warm bij wilt zitten kan dat ook want een kachel inbouwen behoort tot de mogelijkheden. Toch net dat beetje extra daglicht in uw overkapping,: een lichtkoepel plaatsen is geen probleem. Loopt uw tuin schuin af of wilt u de overkapping in een schuine hoek in uw tuin hebben, ook dat kan. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Niemand kan u beter vertellen over de mogelijkheden van onze overkappingen dan een van onze adviseurs. Neem contact met ons op en maak een afspraak met een van onze adviseurs. In onze showroom in Breda, ontdekken we samen de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Betonpoeren

Wanden

Daktrim

Opties

 Kan niet anders zeggen dat wij vanaf het moment dat we de showroom binnen kwamen zeer prettig geholpen zijn. We hebben meerdere keren het ontwerp aangepast en hiermee ook de lopende offerte, dit was geen enkel probleem. Er werd meegedacht met onze wensen en qua overkapping was echt alles mogelijk. Het eindresultaat is geweldig, we zijn er erg blij mee!
Wat mijn vrouw en ik betreft echt een aanrader..”

Frank Rijken – Klant Overkapping Breda

Contact

1 + 15 =

Weidehek 5, 4824 AT Breda

076-5410293

info@bartpoppelaars.nl

overkappingbreda.nl is onderdeel van Bart Poppelaars Tuinmaterialen

Overkapping Breda