Een op maat gemaakte overkapping in Oosterhout

Droomt u al tijden van een prachtige overkapping die perfect afgestemd is op uw wensen. Wij zorgen ervoor dat uw droom werkelijkheid wordt. 

De opties zijn oneindig bij Overkapping Breda. Uiteraard leveren wij in Oosterhout onze standaard modellen. Echter, een overkapping op maat is zeker geen uitzondering! 

Kom langs in onze showroom van Overkapping Breda en ervaar zelf de mogelijkheden. Wij combineren uw wensen en ideeën met onze kennis en vakmanschap, zodat u het hele jaar door kan genieten van uw tuin in Oosterhout. 

Een overkapping verlengt het buitenseizoen: in de zomer kan u langer genieten van de warme zomeravonden, ook als het regent. Wanneer u een kachel laat plaatsen is het zelfs heerlijk vertoeven in de winter.

Bent u handig en wilt u zelf uw overkapping in Oosterhout plaatsen? Wij leveren bouwpakketten voor iedere doe-het-zelver. 
Maar bij Overkapping Breda kunnen wij alle zorgen uit uw handen nemen. Wij maken het hout op maat, bezorgen alles bij u in Oosterhout en monteren de overkapping. Het enige wat u hoeft te doen? Genieten!

Maak daarom een afspraak, dan zorgen wij voor een vrijblijvende, passende offerte. 

Tot snel bij Overkapping Breda

 

 Kan niet anders zeggen dat wij vanaf het moment dat we de showroom binnen kwamen zeer prettig geholpen zijn. We hebben meerdere keren het ontwerp aangepast en hiermee ook de lopende offerte, dit was geen enkel probleem. Er werd meegedacht met onze wensen en qua overkapping was echt alles mogelijk. Het eindresultaat is geweldig, we zijn er erg blij mee!
Wat mijn vrouw en ik betreft echt een aanrader..”

Frank Rijken – Klant Overkapping Breda

Contact

5 + 13 =

Weidehek 5, 4824 AT Breda

076-5410293

info@bartpoppelaars.nl

overkappingbreda.nl is onderdeel van Bart Poppelaars Tuinmaterialen

Overkapping Breda