Een stijlvolle overkapping in Prinsenbeek

Op zoek naar een stijlvolle overkapping? Wij kijken samen met u wat de beste oplossing is. 

Bent u op zoek naar een stijlvolle overkapping in Prinsenbeek, dan bent u bij Overkapping Breda aan het juiste adres.

U heeft de keuze uit standaard afmetingen. Ook kunnen onze Douglas overkappingen geheel naar uw wens op maat gemaakt worden, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook het monteren van de overkapping kan door ons verzorgd worden, zo wordt voor u alles geheel verzorgd. Maak een afspraak in onze showroom in Breda en onder het genot van een goede kop koffie zoeken we de oplossing die bij u past. Tot binnenkort! 

Voor uw tuin in Prinsenbeek heeft een overkapping vele voordelen. Met een overkapping kunt u een groter deel van het jaar buiten zitten. U heeft geen last van de regen en zit lekker droog onder uw overkapping. Ook in de winter kunt u van uw overkapping genieten met een kachel om langdurig buiten te zitten. Een Douglas overkapping is ook erg duurzaam. Door de goede kwaliteit van de materialen heeft de overkapping een lange levensduur in combinatie met weinig onderhoud.  

Veelgestelde vragen

In dit overzicht vindt u de meest gestelde vragen. Zit het antwoord op uw vraag hier niet tussen? neem dan contact met ons op. 

Waarom Douglas hout ?

Douglas hout valt in duurzaamheidsklasse 3 en is daarmee één van de duurzaamste houtsoorten uit Europa. Douglas hout kan onbehandeld worden gebruikt, maar kan naar wens ook behandeld worden. Onbehandeld gaat Douglas hout gemiddeld 10 tot 15 jaar mee, behandeld 15 tot 20 jaar. 

Moet er een fundering geplaatst worden?

Nee er hoeft geen complete fundering geplaatst te worden. Wel dienen er betonpoeren geplaatst te worden om te zorgen dat de staanders (palen) stevig staan.

Wat is de levertijd ?

Momenteel hanteren wij levertijden van 2 tot 4 weken afhankelijk van het model en de hoeveelheid maatwerk.  

Kan ik de overkapping door jullie laten plaatsen?

Montage is mogelijk tegen meerprijs afhankelijk van het formaat en eventuele opties zoals wanden of een kachel.

Contact

12 + 11 =

Weidehek 5, 4824 AT Breda

076-5410293

info@bartpoppelaars.nl

overkappingbreda.nl is onderdeel van Bart Poppelaars Tuinmaterialen

Overkapping Breda