Een passende overkapping in Teteringen 

Op zoek naar een maatwerk overkapping in Teteringen? Samen ontdekken we de oplossing die bij u past. 

Binnenkort zit u lekker buiten, zo vaak als u wilt.

Wilt u een robuuste en stijlvolle overkapping voor uw tuin in Teteringen? Dan kunnen wij u ongetwijfeld verder helpen.

Van een overkapping kunt u echt vier seizoenen genieten. In de zomer even afkoelen in de schaduw en als het weer wat minder wordt zit u lekker beschut. Met een kachel in uw overkapping kunt u zelfs in de winter van uw tuin in Teteringen genieten.

Heeft u specifieke wensen voor uw overkapping of loopt uw tuin in Teteringen schuin af? Geen probleem wij maken een passende offerte aan de hand van uw wensen.

 

 

Als u een handige klusser bent kunt de overkapping als bouwpakket kopen en zelf lekker aan de slag gaan. Indien gewenst kan de overkapping ook professioneel door ons geplaatst worden, daarna kunt u lekker genieten.

Onze adviseurs helpen graag om uw droomoverkapping te realiseren. Aan de hand van de afmetingen van uw tuin in Teteringen maken we een passend ontwerp en een vrijblijvende offerte. Bezoek onze showroom in Breda en samen ontdekken we de oplossing die bij u past. Tot binnenkort!

Afgeronde projecten

Wij ontwerpen de overkapping die aansluit op uw wensen. U heeft de keuze uit standaard maten of de overkapping kan geheel naar wens op maat worden gemaakt. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Contact

3 + 12 =

Weidehek 5, 4824 AT Breda

076-5410293

info@bartpoppelaars.nl

overkappingbreda.nl is onderdeel van Bart Poppelaars Tuinmaterialen

Overkapping Breda