Een unieke overkapping in Ulvenhout

Wilde u altijd al een overkapping die perfect bij u past?
Lees dan snel verder

9

Een fijne plek om tot rust te komen

Geniet van het buitenleven onder uw eigen overkapping

9

Overkappingen met karakter

Onze overkappingen maken we geheel naar uw wensen en smaak

9

Genieten van elk seizoen

Altijd een heerlijk stuk beschut buitenruimte waardoor u ieder seizoen kunt genieten.

Een ding is zeker; dat wordt genieten.

Een overkapping in uw tuin in Ulvenhout is een verlenging van uw woonkamer en verlengt het buitenseizoen. Een parasol is niet meer nodig. Wanneer de zon hard schijnt, zit u onder de overkapping in de schaduw. Tijdens een regenbui kan u toch heerlijk droog zitten onder de overkapping. Wij bieden daarom ook diverse opties om uw overkapping te personaliseren. Heeft u niet genoeg bergruimte? Dan kunnen we een schuurt integreren in uw buitenverblijf. Wilt u wel of geen overstek, of een overstek aan meerdere kanten? Ook bieden wij diverse soorten wanden voor uw overkapping en met een schuifwand kan u het geheel heerlijk afsluiten. 

 

Mocht u dan ook kiezen voor een kachel, dan wordt de overkapping tezamen met de (schuif)wanden een heerlijke tuinkamer. De mogelijkheden zijn écht eindeloos, omdat wij al het hout op maat voor u zagen. Hierdoor wordt uw toekomstige overkapping hét pronkstuk van uw tuin in Ulvenhout.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom in Breda. Dan laten wij u graag alle opties zien onder het genot van een kopje koffie of thee. 

 

Veelgestelde vragen

In dit overzicht vindt u de meest gestelde vragen. Zit het antwoord op uw vraag hier niet tussen? neem dan contact met ons op. 

Waarom Douglas hout ?

Douglas hout valt in duurzaamheidsklasse 3 en is daarmee één van de duurzaamste houtsoorten uit Europa. Douglas hout kan onbehandeld worden gebruikt, maar kan naar wens ook behandeld worden. Onbehandeld gaat Douglas hout gemiddeld 10 tot 15 jaar mee, behandeld 15 tot 20 jaar. 

Moet er een fundering geplaatst worden?

Nee er hoeft geen complete fundering geplaatst te worden. Wel dienen er betonpoeren geplaatst te worden om te zorgen dat de staanders (palen) stevig staan.

Wat is de levertijd ?

Momenteel hanteren wij levertijden van 2 tot 4 weken afhankelijk van het model en de hoeveelheid maatwerk.  

Kan ik de overkapping door jullie laten plaatsen?

Montage is mogelijk tegen meerprijs afhankelijk van het formaat en eventuele opties zoals wanden of een kachel.

Contact

4 + 8 =

Weidehek 5, 4824 AT Breda

076-5410293

info@bartpoppelaars.nl

overkappingbreda.nl is onderdeel van Bart Poppelaars Tuinmaterialen

Overkapping Breda